Måndagen den 29 Mars

Å jag hade en jättemysig liten klass igår! Det är så kul och träffa nya posetiva tjejer =)

Jag hade även bokningstid igår. Gick igenom mina analyskort och skrev in dem på intranätet. Jag mailade även de som ville veta lite mer osv. Sen ringde jag och bokade, det slutade med att följande framöver ser det ut så här

En klass på torsdag, en nästa tisdag och sen makeup på torsdagen därpå! Så det börjar rulla igång lite. Kul =)

Annars har jag ridit en underbar runda i skogen idag. Känns så skönt nu när vi ställt om klockan. Kvällarna blir ljusare och man hinner med mer. Så nu behöver man inte stressa för att hinna med allt, och man känner verkligen våren i luften med kvittrande fåglar och blommande snödroppar.




På onsdag ska jag faktiskt unna mig en välförtjänt avkopplande stund. Jag ska på ansiktsbehandling och få färga mina fransar =) ska bli skönt! Ser fram emot detta.

Jag ska även hämta min syster ifrån flygplatsen då hon kommer hem för att se om påskharen har kommit.. eller något i den stilen =) Har ni inte läst hennes blogg finns den länkade nere till höger.
Hon studerar femte året på en internationell skola i Polen till läkare! Det är mäktigt imponerande!
Nu är det snart bara ett år kvar, sen ja sen är hon läkare typ. Känns märkligt att tiden kan rinna iväg så snabbt.

See you soon
xx
Anna


Min sambo Markus lirar lite trummor =)

http://www.2shared.com/file/12319388/8773b35/21stDigitalfirst.html 

här kan ni höra på min kära sambo som spelar lite, och sjunger =)

See you soon
xx
Anna


Lördagen den 27 Mars

Hej alla kära läsare!
Förlåt att jag varit dålig på att blogga på sistonde, men har verkligen inte haft någon ork att ens titta på datorn. Har ni inte ni också sådanna perioder när man inte har någon extra energi över?

Igår hade jag klass med mamma och hennes arbetskollegor, det slutade med att vi var 8st så det var inte så farligt ändå =) Det gick rätt hyfsat och jag fick såld lite grann, dock inga av de produkterna jag visade men ändå =)

Jag har börjat på mitt 3jobb i veckan, inom ett bemaningsföretag. Varför tänker ni? Jag som redan jobbar redan heltid och sedan som hudvårdskonsult. Jo det var faktiskt så att jag sökte detta innan jag blev hudvårdskonsult och fick anställning som extra timanställd. Men nu har det inte funnit något jobb förräns nu. Jag ville ju ha en förändring från mitt vanliga jobb, och sökte allt möjligt. I höstas jobbade jag inom ett annonsförsäljnings företag och sedan inom att sälja kassasystem. Jag la ner mycket tid på detta och jag gillade det, men det gav inga extra pengar i fickan så jag bestämde mig att värdera mig högre än så. Det var då jag säkte mig till bemaningsföretag för där visste jag att jag skulle få pengar för jobbet jag gjorde.
Nu har jag varit där 3,5 dag på ett annat lager, nya arbetsuppgifter och nya kollegor. Helt ok, kanske dock inte så att jag hoppar ur sängen för att åka och jobba, så vi får se hur länge jag bestämmer mig för att jobba där..
Det är ju roligare att jobba som hudvårdskonsult =)

Min sambo kom precis hem efter att varit hos en kompis. Han fick en gitarr i födesledagspresent av mig, så detta drog igång hans musikintresse igen. Kul! Så nu har han varit och "repat". Han spelade trummor och sjöng lite. De spelade in så jag tänkte lägga musikinlägget här =) (emma dina trummor kom till användning) hmm försökte länka filen hit men verkade inte fungera.. ska se om jag kan fixa detta senare..


Idag ska jag hem till en kompis och vi ska spela ett helt hysteriskt roligt spel.. haha det heter Helt hysteriskt. Det kommer bli kul!


Lördagen 20 Mars

Jag har bestämt med min mamma att hon ska hålla en klass nästa vecka. Hon skulle bjuda några från sitt jobb, och tänkte passa på när man och barn var iväg för att hälsa på hans föräldrar. Kul tänkte jag =) Jag åkte över för att lämna mitt fina värdinnebrev jag skrivit. Och det visade sig att hon inte bjudit några vänninor från jobbet utan alla! Oj ska ni veta vad mitt hjärta skenade iväg när hon berättade att de var 20st! Jaha oj hur ska vi lösa det här nu då tänkte jag, men som tur är visade sig att de än sålänge bara är 8 anmälda. Så det ska jag nog reda ut.. vi får väl se hur många det blir i slutändan. Men jag får ju helt enkelt lösa det på bästa sätt =) Mamma sa även att några kommer efter de slutat jobba så ja oas så blir vi nog inte 20 iaf.
Men kul ska det bli! Det blir först gången jag får träffa hennes arbetskollegor.

Imorgon hålls en hälsomässa i Helsingborg som jag gärna vill gå på. Men ja det kan bli lite tight med tid då jag jobbat natt och sedan är bortbjuden på knutiskalas kl 19. Men jag ska verkligen försöka komma iväg.

Jag har idag även mailat ett företag angående julgåva/gåva. Jag skrev ett så proffsig mail som jag kunde och bifogade även en fin bild ifrån beauty news på intranätet. Den perfekta gåvan är ju faktiskt vårt underbara lyxiga handset som ger en silkeslena händer. Oavsett vilken branch man jobbar i behöver man ta hand om sina händer. Hoppas på svar, är nyfiken vad de tycker. Erbjöd mig även att komma förbi så de fick testa produkterna.


See you soon
xx
Anna


Fredagen 19 Mars

I am back! =)

Ojoj vad tiden rinner iväg känns det som, men antagligen för att jag jobbat mycket på lagret. 21extra timmar på 3dagar, utöver mina 24 egna haha känns mycket när jag skriver det så, men ja det är det ju också. Detta är inget man gör så ofta ska ni veta.

Idag har jag varit på Väla och Ikea med 2 av mina vänner. Där köpte jag ett kartotek till min låda, och rosa papper som jag tänkte ha när jag skriver värdinnebrev.
Vi var även på skopunkten, där köpte jag nya pumps. Gissa vad de kostade?
150kr så ja jag var ju tvungen att ge de ett nytt hem =)



Snygga va? Undertill ser ni papperna jag också köpte.


Just nu känns det som om jag måste ta nya tag och boka lite klasser etc. Jag har varit lite dålig på det, men det är nog mest för att det varit lite mycket annars så tiden har inte riktigt räckt till.
Men jag tänkte ta tag i det imorgon.

I helgen är det hälsomässa i Helsingborg, och jag vill jättegärna gå! Hade varit kul och se systerkonsulter jobba lite =P och även se allt annat kul som finns på marknaden.

See you soon
xx
Anna


Tisdagen 16 Mars

Oj vad det är mycket på mitt andra jobb nu. Så ledsen hinner inte skriva just nu, försöker på torsdag igen.

Imorgon fyller min älskling år! Undra om han blir glad för presenterna? =)

Godnatt alla! Jobb igen 6-22 ¤pust¤

See you soon
xx
Anna


Söndagen 14 Mars

Ojojoj säger jag bara! Vilken energi och vilka trevliga tjejer jag träffat idag! Så otroligt att få höra allas historier, framgångar och erfarenheter, vissa tror man knappt är sanna.
Jag rekommenderar alla varmt att gå på events och konferanser! Så får ni möjlighet så gå! =)

Dock var min resa inte helt enkel. Jag tyckte jag var ute i goood tid! Beräknade med 2h 15min på körtid. Konferansen började kl 10 så ja jag körde 7. Hmm vem sa att det skulle snöa lite varstans? Tack vädergudarna för det! jaja det var inte så farligt ändå. Enligt min gps skulle jag ta avfart 71 och eftersom jag varit på svenska mässan tidigare trodde jag inte det skulle vara några problem.. Hmm ja så jag körde på.. jaha nu var det avfart 70, nu kan det inte vara långt kvar. Ja nästa kom stod inget där så ja tänkte jag det kommer väl en skylt som alla andra avfarter.. ja det kom en skylt.. avfart 73!! VA! Vad hände? hmm jaha kolla gpsen igen.. jaha nä nu måste jag vända.. tänkte att vända brukar inte vara några problem, av på en avfart och ta nästa av tillbaka..hmm i göteborg är det tydligen inte så! Jag hamnade med spårvagnar och allt annat.. jaha, sen när jag försökte luska mig ur hamnade jag på en väg mot kalmar! shit nu började tiden ticka iväg.. till slut gjorde jag som kanske många andra kvinnor skulle göra, men inte män.
Jag frågade om vägen! ja och pinsamt nog var jag i princip brevid såklart.. så typiskt!

Jaja inte nog med det, stressade in på parkeringen. Hade med mig en påse med mynt! ja för sist var det jobbigt när de inte tog mitt visa kort. Så duktig var jag, parkerade även om bilen så jag verkligen var innanför de vita strecken.. kör ju en högerstyrd bil, så det kan vara lite jobbigt.
Skynda skynda! nu var kl någon min i 10!!
Sist in? ja nästan iaf, smög in längst bak.

Hade en annars underbar dag, och fick även träffa Katti. Ni som läst tidigare vet att Katti är en framgångsrik kvinna som jag ser upp till. Hennes blogg finns länkad från min sida.

Ok tillbaka till bilhistorien. När jag går ifrån byggnaden mot bilen, frågar en tjej om vägen till stationen. Jaa du, det var en bra fråga! Jag hade dvs ingen aning! Men vart ska du frågade jag. Halmstad blev svaret. Vet du vad? Det ligger faktiskt på vägen, vill du åka med? Vad tror ni svarer blev? =)
Iaf när jag kommer fram till bilen, tror ni inte då att jag har fått parkeringsböter!!? Hur då tänker ni, ja det tänker jag med.. var är det förbaskade parkeringskvittot? Ja inte låg det i rutan iaf! Suck har jag varit så virrig? Nä kom jag fram till! Det måste flygit ut när jag parkerade om bilen för att inte få böter! 400kr
Jaja så slutade det, hittade inte lappen någonstans. Men kan ni förstå min frustation? Så galen jag var på mig själv, så jäkla onödigt. Men vad ska jag göra åt detta nu? Precis betala, men jag kommer inte göra det med en glad min ska ni veta!




Ja inte bästa bilden, men mer så ni får en liten uppfattning. Vi var mer än 800 tjejer på konferansen!



Jaha det var den här crasy söndagen, som trots allt var underbar!
Fick otroligt mycket energi och inspiration
Och träffade en härlig tjej Ann-sofie, och jag hoppas se mer av henne.

Det var allt för mig den här gången.

See you soon
xx
Anna


Lördagen 13 Mars

Utbildningen gick bra, det var bara jag som skulle gå steg 2 dvs sminkdelen. Så jag fick privatutbildning av en annan tjej, det var jättekul =) Hon hjälpte mig ta fram olika kombinationer av ögonskuggor och rouge osv, gick igenom olika ansikts och ögonformer.

Idag fick jag ett pris av Katti. Så nu är det meningen att jag ska dela med mig av 7saker om mig själv..

¤ Jaha vad ska jag berätta.. Jag träffade min sambo Markus på min arbetsplats. Han lärde upp mig då jag skulle ta över hans tjänst, då han skulle byta till en annan. Det slog dock inte riktiga gnistor förrän lite mer än ett halv år  senare.

¤ Jag ville gärna bli pilot och sökte detta. Kom dock inte in. Tänkte sedan om och bestämde mig att jag vill läsa service management då jag vill jobba med kundrelationer.. men det är ju det jag får göra med MK nu =)

¤ Jag föddes med LKG, Läpp käk gomspalt. Och har därför genomgått ja jag minns inte hur många operationer för att kunna äta och prata normalt. Och senare för utseendets skull. Träffade en läkare i Malmö i februari och i år ska jag antagligen få göra en läpplinje av en riktig tattoerare och lite andra småoperationer. Känns jättekul!

¤ Jag kuggade min första uppkörning. Men det gjorde inte så mycket då en av mina bästa vänner också kuggade samma dag så vi fick göra den andra tillsammans också. Skitkul när vi båda klarade sedan på samma dag =)

¤ Jag gick en bartenderutbildning i London, å ja det var kul. Men blanda drinkar är jag inte någon hejare på.. Har glömt typ allt, dricker väl för lite antar jag haha

¤ Jag är sjukt ovig! Kan knappt eller nä jag kan inte nå ner till mina tår! (om man står med raka ben ja ni vet)

¤ Hmm ja sista, jag är en seriefreak! jag eller ja vi följer sjukt många serier.. Greys anatomy, Desperate Housewifes, American Idol, True blood, The Mentalist, Californication, Dexter, Weeds.. ja några exempel =D

Å svårt att koncentrera mig just nu, Markus har killarna över och spelar guitarr hero, men snart meledutanfestivalen =)

Imorgon Göteborg! =)


Fredagen 12 Mars

Ojoj vad jag har sovit dåligt inatt! Kanske beror det på att jag ställt om min sömn från att jobba natt, men själv tror jag framförallt det är att jag jobbade igår kväll med en klass. Detta var superkul som vanligt och jag fick sålt lite grann. Men när jag sedan ligger där i sängen, så  tänkter man på allt man kunde gjort bättre. Undra om jag sa att det där viktiga? Vad hade hänt om jag sagt och gjort såhär istället?
Man har en såkallad egen utvärdering. Och det är ju bra! Men nä inte natten innan man ska upp tidigt och iväg till malmö på utbildning! Jaja sitter här med mitt kaffe nu och försöker få upp ögonen, men det känns rätt skönt att jag inte behöver sminka mig innan jag ska iväg idag, då vi ska göra det på utbildningen =)

När jag låg där i sängen fick jag en del bra ideér dock så jag har nu betsämt mig för att göra små produktblad. Så efter man har haft klassen har man dukat upp sina "övriga produkter" och man frågar ju självklart om det är något någon undrar över, men då kan man ha små produktblad som beskriver produkten. Ungefär som det står i vår "bibel" haha, nä men som vår produktguide.
Man vill ju nå ut med så mycket info som möjligt, och sitter man och berättar för tjejerna så glömmer de snabbt vilken produkt som gjorde vad. Vad tycker ni? bra eller inte bra ideé?

Nä nu måste jag skynda skynda vakna vakna!

Försöker skriva sen lite om utbildningen.

See you soon
xx
Anna


Torsdagen 11 Mars

Nattinlägg

ÅÅ blir så iriterad på mig själv! Vet inte hur många gånger jag skrivit i bloggen, för att sedan typ lägga till en bild.. vad händer då? Jo allt försvinner.. sparat som utkast tänker ni? NÄ

Så ja då börjar jag om från början..

Det var kul att få post i dag. Fick nämligen Applause idag. Roligare var att hitta att Katti var med! Fin bild också =)



Red en lång ritt på kullaberg med min vän Caroline idag. Kallt men härligt! =) Kullaberg är ett naturområde vid Mölle med jättefin natur med havsutsikt. Kanske Sveriges finaste natur? Det är väl värt ett besök, kanske se kända mästerverket Nimis eller gå i någon av grottorna?
Är så glad att jag såg den där annonsen för 1,5år sedan om medryttare. Det är inte alla som har den turen att få rida i sådan här natur =)



Det blev en snabb fika med Frida, så någon rikitg facial blev det inte. Men hon fick testa satin hands och hon gillade bivaxen speciellt. Hon lovade dock att ha någon klass snart =)



Vår fina Snoddas!

 See you soon
xx
Anna


Onsdagen 10 Mars

Nattinlägg

Ja det blev inte riktigt en klass idag utan en dubbel facial, men det var trevlig ändå! =)
Fick dock inte sålt något idag, men har sått ett frö. Den ena tjejen hade problem hy och fick tabletter för detta så det kändes som om jag "nybörjare" inte hade så mycket att hjälpa till där, iaf inte än. Hon testar en annan produktserie just nu och ville se hur det fungerade innan hon gav sig in på något annat. Och jag höll med henne, hon vet vart hon ska vända sig om det inte fungerar för henne. Den andra tjejen var intresserad av vissa produkter men ville inte köpa något just nu då de höll på att flytta så hon hade inte koll på sina grejer. Men hon ville ha en klass sedan när de kommit i ordning..

Kul att ni som läser kommenterar!! Shit trodde aldrig detta när jag började, 20st unika besökare igår! Ni som läser och också håller på med MK, har ni några tips på att få bokningar? Har kollat lite med mässor och ska stå på någon lite längre fram i Halmstad. Där är en hel del man bör tänka på när man försöker "marknadsföra sig" så har ni tips så komsi komsi =)

Imorgon ska jag rida en tur med min kompis Caroline och sedan träffa en annan kompis Frida och ev ha en facial med henne.



Rensa ut i Sminklådan! Mycket har antagligen legat där för länge och som inte längre används. Det samlas massa bakterier, och om du använder dem igen smetar du ut bakterierna på huden som kan orsaka finnar eller knastar i ögonen.


See you soon
xx
Anna


Tisdagen 9 Mars

Nattinlägg

Ja då sitter jag här på mitt vanliga tråkiga lagerarbete.. Det positiva är att man har bra arbetskollergor =)
Det är ju så att jag jobbar faktiskt heltid med att köra truck på ett lager, men fördelen med jobbet är att man har en hel del fritid, som tex var 5te vecka fritt *nice*

Så även om jag vill lägga ner tid på Mary Kay så får det gå lite i perioder pga hur jag jobbar, och förutom jobb så rider jag även en till flera gånger i veckan och hjälper till i stallet.. sen vill klart mina vänner och såklart min älskling  ha en bit av mig =)

Fick ett inlägg idag ifrån katti som jobbar som SD i Göteborg, min favoritblogg!
Hon skrev att hon länkat min sida till hennes och att jag får se till och skriva lite mer i min blogg..
Jaha då får jag ju banne mig skärpa mig! haha
Jag gav Katti tipset att ha sina kundkort i en låda med ett kartotek i. Jag har mina få i en låda men har inte behövt investera i något kartotek än.. men snart? =)



Nu har jag hållt på snart 5veckor, gått på hudvårdsutbildning och haft tja vad ska man säga en "Riktig" klass och sedan 2 med mina vänner..
Sminkutbildning på fredag i Malmö, ska bli jättekul! Hoppas jag lär mig massa massa massa haha
Ja sen får man inte glömma att jag varit sjuk plus mitt jobb, så ja om jag får utvärdera lite själv så ja då tycker jag att det har varit rätt bra start ändå. Det är en hel del man ska lära sig i början också =)

Lite kul, fick ett samtal av en tjej jag pratat om att ha klass med, "imorgon kl 16 passar det?" Ja visst blev svaret så ja nu blir det klass imorgon och förhoppningsvis på torsdag med!

Nä nu får jag väl ta och jobba lite
Sov gott ni där ute



See you soon
xx
Anna

 


Söndagen 7 Mars






Det har gått sådär sen senast, mina klasser har blivit ombokade och vårt unitmöte blev inställd pga av att vår SD fått åka till akuten =(

Annars har jag har fått mina visitkort =)
Laddar inför konferansen den 14 mars, det ska bli kul!

See you soon XX
Anna


RSS 2.0