Fint inslaget =)

Vad tycker ni? blev det inte fint?

Onsdagen 24 Februari

Onsdagen 24 Februari
Ojoj vad tiden rinner iväg, känns som om jag borde skriva oftare men jag skyller på att jag inte hinner.. men jo det tar inte många minuter att skriva ner några rader, så ja jag är väl lite lat.. å ja man får inte glömma att jag har varit sjuk hela helgen =(
Det är sådanna tider nu, känns som om alla är sjuka, jaja idag känner jag mig piggare och har mer energi.

Ja nu har jag mycket att berätta, hmm vart ska jag börja..
Jo torsdagen var helt suverän =) Jättekul, och trevligt gäng, dock var jag väl lite nervös. Måste träna mer på att prata inför folk. Men de var så gulliga och förstod att jag var ny osv. Men fick ändå sålt en del, och det värmde i hjärtat =) Kul, och jag är säker på att de kommer trivas med produkterna!

Fredagen var det utbildning i glumslöv för hela slanten. Jag kände väl att jag hade koll på det mesta redan, men bra att få en rikitg renomgång. Johanna har varit min stöttepelare och lär mig väldigt mycket också =)

Hela helgen bestod av snörvel, host, prosit och min ynkliga röst till min sambo att han skulle ta hand om mig..
jag har nog inte varit så här sjuk i en förkylning på många år!
Men i måndags fick jag nog av att tycka synd om mig själv, så ja jag bestämde mig för att boka lite klasser.. och som det ser ut nu, verkar det som om jag har 3st nästa vecka =))

Igår var en fullspäckad dag!  Fixade mina naglar hos en vän. Första gången på 5år. Nu vet jag knappt hur jag klarar av att skriva på datorn.. man skriver ju med naglarna! men ja som ni ser så går det ju rätt så bra =) Lite ovant bara. Men efter det var det iväg till glumslöv..
Vi hade kundkväll på vårt unitmöte, För vintertorr hy. Så jag släpade med min vän jenny, som var lika förkyld som jag. Men det var trevligt =) som vanligt haha.. nä men verkligen glad att jenny följde med. Alltid lite roligare att ha någon med på sådanna här kvällar, så hon fick testa rubbet, frön rengöring till makeup =) Fin blev hon iaf!

Idag är det lite lugnare. Jag har slagit in en kunds produkter, blev riktigt fint! Kolla bilden =)
Sen ikväll ska jag iväg på en liten klass, och efter den ska vi gå ut och äta lite. Kul KUL!

Så där ja nu tror jag att jag uppdaterat er om det mesta..
until next time
see you soon
xx Anna


Anna Larsson Fristående Hudvårdskonsult Mary Kay®

Onsdagen 17 februari 2010

Nattinlägg

Så där ja, nu har man mejlat runt lite med otroliga erbjudande som folk inte kan tacka nej till. Man måste ju ´promota´sig lite nu i början. Där är en del som har nappat men som ska återkomma med dag. Nice!

Ja på torsdag blir det dax för min första klass. Jag kommer hålla den här hemma för lite bekanta och vänner.
1830 anländer de 5 som ska vara med i klassen sedan kommer 2 av mina vänner för att hålla oss sällskap när vi dricker lite vin, äter plockmat och spelar spel. Kul!

Jag känner dock att jag har ett lite problem. Ni vet att jag beställde en stor order, tyvärr tror jag inte att den hinner komma innan torsdag :-/ men jag får ordna det på annat sätt.
Jag klarar mig egentligen på starterkitet som jag fått, men jag vill kunna erbjuda dem att testa vårt underbara satin hand samt att jag vill ha lite mer färgval vad gällande foundations.
Men jag pratade med min teamleader Johanna, så det verkar som om att jag kan låna lite produkter av henne =) mega snällt!
Jag var iväg på stan idag, köpte lite makeuphandukar på åhlens och en kalender. Måste ha koll på läget.

Fredag kommer betså av utbildning hela dagen. Ska bli kul! Skönt dock att jag har Johanna vid min sida.

Jaha vad säger ni.. kl är nu 03:20.. kanske dax att krypa ner i sängen och försöka somna den här gången?
Natti på er

See you soon
xx Anna


Anna Larsson Fristående Hudvårdskonsult Mary Kay®

Lördag 13 Februari 2010


Å nu har det hänt en hel del, tiden har bara runnit iväg..
Ja det började med att jag var med på unitmötet i Tisdag, mitt första =)
Det var jätteskojsigt, tydligen var det ett awardsmöte så det var lite nomineringar. Min underbara teamleader Johanna fick en gogive utmärelse vilket hon var klart värd!

Ullrika pratade om drömmar. Väldigt intressant, och jag kände igen mig direkt. Ni vet om man vill något verkligen så går man runt och "bygger upp" en fantasivärld om hur ens dröm utspelas och alla detaljer runt omkring tills det nästan känns verkligt. När man har kommit så långt i sinna tankar finns det inte mycket som kan stoppa en för att komma dit, det blir liksom lättare att kunna tänka på sin dröm i svåra tider för att klara av svåra perioder i livet.
Mycket givande!
Hon pratade även om att man borde tänka lite mer på vad man är tacksam för i vardagen. Att man blir mycket gladare själv av att stanna upp och tänka efter vad har hänt mig idag som jag är tacksam för? Och berätta detta för kanske den personen som det berör, vilket även leder till att man gör fler människor runt omkring sig glada. =)
Så det jag är tacksam för tex dagen vi hade mötet var
* Att min teamleader gav mig en komplimang, som gjorde mig glad, då jag hade ansträngt för att se lite extra fin
ut
* Att en arbetskollega kunde byta skift med mig, så att jag kunde gå på mötet
* Att min älskade sambo, stöttar mig nu när jag börjat med att vara en hudvårdskonsult. =)

Det var himla kul att få träffa hela gänget, ett oerhört avslappnat och glatt gäng. Ser fram emot nästa möte.

En annan kul sak som hänt, är att jag fått mitt starter kit *wii*
Jag har gått igenom allt material och testat och packat upp produkterna. Jag har även haft en klass typ, med två av mina vänner. De gav mig lite tips och de verkade även sugna på några av produkterna =)

Jag har även lagt in min första stora order på jumpstarten, blev en del. Men måste ju vara förberedd inför nästa torsdag då det är tänkt att jag ska ha min första riktiga klass, spännande men nervöst. men det kommer nog gå bra =)

Ja nä nu ska jag fortsätta läsa och lära mig allt material och produkterna. Imorgon är det alla hjärtans dag =) Kärlek till er där ute! =)

see you soon
xx Anna

Anna Larsson Fristående Hudvårdskonsult Mary Kay®

Fredag 5 Februari 2010

Igår var jag och köpte en ny svart kjol, som jag kommer såklart att använda när jag har mina klasser. En riktigt klassiker, mer elegant än de andra jag har.

Jag fick även ett sms igår om att mina inloggningsuppgifter mailats till mig, men nää inget i min mail. Skickade ett sms till Johanna (min teamleader) som ska kolla vad som hänt.
Däremot hade jag fått ett mail där det stod att mitt startkit hade skickats! Läängtar hihi =)

Nä nu ska jag slappa lite, imorgon ska jag vara lekledare på min lillbrors kalas. 9st små 6åringar.. åå ja! jag behöver alla krafter jag kan få. önska mig lycka till! =)

See you soon
xx Anna


Anna Larsson Fristående Hudvårdskonsult Mary Kay®

Onsdag 3 Februari 2010

Hej alla där ute!

Nu ska jag försöka mig på att blogga (som alla andra typ) =)

Mitt namn är som alla förstår Anna Larsson, nyligen fylld 25. Bor i en liten stad Höganäs som ligger knappt 2mil utanför Helsingborg. Där bor jag med min sambo Markus och våran katt snoddas. Jag jobbar skift som lagerarbetare, vilket resulterar i att jag har en del tid över till annat. Mitt mål är inte att jobba kvar där i all framtid, men i de här tiderna ska man vara tacksam om man har ett jobb =)
Men efter nästan 4år med samma arbetsuppgifter känner jag att något måste hända, jag behöver en utmaning.
Man känner sig nästan som en robot ibland på jobb, vaknar upp efter en trans och undrar:
- Hur f#n kom jag hit? Vad håller jag på med?
Nä så en ny utmaning? Hmm var hittar man en sådan? googlat lite efter extraknäck jobb, men inget av jättestort intresse..
Min sambos syster kom då med förslaget "varför blir du inte en hudvårdkonsult för Mary kay?
tja ja och då berättade hon om alla fördelar som tex att jag kan jobba när jag kan, vilket passa mig och min livstil perfekt!
Så ja nu har jag hoppat på det här tåget och så får vi se vart det bär =)
På tisdag ska jag följa med min teamleader på möte med utbildning, spännande!

tja ja det var nog allt för idag, mitt första blogginlägg wooho! shit det här kanske inte är så svårt ändå.. eller?

See you soon
xx Anna

RSS 2.0